Donovaly: Na kole do jednoho z top lyžařských středisek na Slovensku

V dnešním díle pořadu Cyklotoulky zavítáme do oblíbené slovenské destinace Donovaly, která je známá především jako špičkové lyžařské středisko. Ale jak se přesvědčíte, Donovaly toho nabízejí mnohem víc! Moderátoři Standa Bartůšek a Eva Brodnianska si hned na začátku kladou otázku – vydají se dnes na kolo, nebo na lyže?

Donovaly: Na kole do jednoho z top lyžařských středisek na Slovensku

V dnešním díle pořadu Cyklotoulky zavítáme do oblíbené slovenské destinace Donovaly, která je známá především jako špičkové lyžařské středisko. Ale jak se přesvědčíte, Donovaly toho nabízejí mnohem víc! Moderátoři Standa Bartůšek a Eva Brodnianska si hned na začátku kladou otázku – vydají se dnes na kolo, nebo na lyže? To ukazuje, jak univerzální tato lokalita je, protože v Donovalech si na své přijdou milovníci zimních sportů i nadšení cyklisté.

Během tohoto dílu se podíváme na to nejlepší, co Donovaly nabízejí mimo zimní sezónu – krásné cyklostezky, malebnou přírodu a možnosti pro sportovní aktivity během celého roku. Pokud hledáte místo pro aktivní dovolenou, ať už v zimě nebo v létě, Donovaly jsou tou pravou volbou. Připojte se k nám a objevte, proč by tento slovenský klenot neměl chybět na vašem seznamu výletů!

Kliknutím na libovolný obrázek jej otevřete v galerii zvětšený. Prohlížení pak můžete ovládat klávesnicí, myší nebo dotykem.